Fitness Tegels

stockz-fitness-tegels
stockz-cross-fit-flooring
Afmetingen:500×500 / 1.000×1.000mm
Diktes:zonder noppen: 20mm / 30mm
met noppen: 30mm / 40mm / 45mm
Densiteit:800kg/m3 – 900kg/m3 – 1000kg/m3
Met standaard en extra fijne structuur
Kleuren:zwart, grijs, rood, groen
Brand/rookklasseEfl volgens EN 13501 / S2

Granulaat fitnesstegels 100% SBR rubbergranulaat

Onze gerecyclede granulaat fitnesstegels zijn leverbaar in twee types, de standaard versie en onze unieke tegels met fijn granulaat. Deze hebben een fijne structuur en daardoor een mooier oppervlak. Hierdoor zijn de tegels beter te reinigen en hygiënischer dan de standaard tegels. We kunnen de tegels leveren in 4 verschillende kleuren.

De tegels worden veelal toegepast als een tijdelijke vloer en wanneer er met zware gewichten getraind wordt zoals in crossfitboxen en vrije gewichten zones.  De tegels zijn aan de bovenzijde volledig vlak en hebben aan de bovenzijde een felsrand. Wij adviseren de tegels te verlijmen maar het is ook mogelijk de buitenste tegels te fixeren tussen de muren en/of met een stalen of aluminium profiel.

De tegels hebben een goede geluidsdemping, hoe zachter de tegel des te beter de impact geluidsdemping, door de tegels met noppen worden de ook hoge tonen gedempt. De zachtere tegels (800kg/m3) zijn echter wel meer onderhevig aan slijtage en hebben een kortere levensduur. De hard geperste tegels (1000kg/m3) hebben de langste levensduur.

Wij leveren een aantal maten/densiteiten vanuit onze voorraad, heeft u een afwijkende afmeting vraag dan naar de mogelijkheden.

Contact Us

You can send us a message here and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search