Sportvloeren

Cross Fit Vloer, Fitness Vloer

stockz-sportvloer-pure-black
Asfaltlook "Pure Black"
stockz-sportvloer-five-1
5% Kleurkorrel "five"
Sportvloer ‘Classiq’ 20% kleurkorrel Blauw
20% Kleurkorrel "Classiq"
stockz-sportvloer-pietra
100% RE_EPDM "Pietra"
stockz-100-epdm
100% EPDM

 

 

 

 

Sportvloeren

Hightech rubber sportvloeren voor fitness- of sportscholen. De rubberen sportvloer wordt gebruikt als geluiddempende, schok dempende mat in sportruimtes. Onze sportvloeren zijn beschikbaar in rollen en (puzzel)tegels.

Er zijn een aantal verschillende uitvoeringen beschikbaar, vaak in combinatie met gerecycled SBR rubbergranulaat, Nieuw EPDM en zelfs gerecycled EPDM.

Onze sportvloeren leveren wij enkel via onze dealers/installateurs. Neem contact op met ons dan verwijzen wij u door naar de meest geschikte partner.

De Stockz Sportvloeren zijn perfect voor elke Sport. We hebben vloeren voor de gewichtenruimte, maar onze duurzame vloeren zijn ook toepasbaar voor de yoga en pilates ruimtes. De vloeren zijn elastisch en daardoor zeer goed bestand tegen deuken door gewichten en andere beschadigingen. De Stockz Fitness vloeren zijn ideale vloer oplossingen verkrijgbaar op rol en als sport puzzeltegels. De Granulaat sportvloeren zijn gemaakt van gerecycled rubber en dit proces gebeurd ook nog op de meest milieuvriendelijke manier. Door gebruik te maken van minder warmte tijdens de verwerking, zijn onze vloeren een van de meest milieuvriendelijke vloeren. Net zo belangrijk, de vloeren zijn kleurvast, irriteren niet aan de huid en zijn geurvrij.

Er is ook de mogelijkheid om een ​​aangepast kleurenmengsel te maken dat perfect past bij uw team- of bedrijfskleuren. Voor alle aangepaste kleuren neemt u contact op met een ons dan kunnen wij u informeren over de prijzen en opties.

De Stockz rubberen puzzel tegels en Fitness tegels bieden superieure geluids- en schokabsorptie, slipweerstand en een mooi naadloos uiterlijk. Door de puzzelverbindingen zijn de vloeren gemakkelijk te installeren en eventueel te verplaatsen.
De Crossfit vloer tegels zijne extra dik en hebben door de unieke structuur een hoge geluidsdemping. Deze tegels zijn gemakkelijk te installeren, schoon te maken en te onderhouden. Al onze tegels hebben een erg kleine granulaatkorrel en hebben daardoor een mooi vast en gesloten oppervlakte.

Stockz Fitness vloeren zijn hoogwaardige, robuuste vloersystemen en zijn ideaal voor alle sporttoepassingen. Wij leveren onze vloeren voor Fitness- en recreatie-vloer systemen en oplossingen voor binnen en buiten, maar ook gymnasiums, gewichts- en multifunctionele zalen in faciliteiten variërend van basis- en middelbare scholen tot hogescholen, universiteiten en fitnessclubs in het hele land.

Wij leveren sportvloeren, sportvloer delen, sportvloer tegels, Fitness vloeren, Fitness vloer delen, Fitness tegels, Fitness sportvloer tegels, Crossfit vloeren, CrossFit tegels, Crossfit matten, Sport matten, Sport tegels, Rubber fitness tegels, rubber vloeren voor sport, Rubber Crossfit vloeren, Fitness Puzzel tegels, Crossfit Puzzel tegels, sport puzzel tegels en nog veel meer rubber.

Contact Us

You can send us a message here and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search