Sportvloer 100% EPDM

stockz-sportvloeren-banner
stockz-sportvloer-100-epdm-x

100% EPDM 100% nieuw EPDM Onze (sport)vloeren van 100% nieuw EPDM korrels hebben de meeste mogelijkheden qua kleuren, de vloer wordt erg hard geperst en er kan worden gekozen voor verschillende groottes van de korrels. De vloer kan volledige naar wens worden samengesteld. Het is ook mogelijk de vloer te mengen met zwart SBR granulaat bijvoorbeeld 50%zwart en 50% EPDM kleurkorrel. Deze vloeren worden niet enkel in de sport toegepast maar is ook geschikt in diverse andere toepassingen zoals showrooms, architectuur, kantoren en winkels. De vloer kan volledig in een coating worden gezet en is daardoor erg onderhoudsvriendelijk.

De 100% EPDM is verkrijgbaar in circa 25 kleuren of combinaties daarvan. De EPDM korrels zijn van hoge kwaliteit en worden geproduceerd in Zwitserland.

Voor dit product geldt een minimale afname, deze is bij een dikte van 6mm +- 275m2. De rolbreedte is standaard 100cm in plaats van 125cm.

U WILT UW EIGEN INDIVIDUELE VLOER ONTWERPEN? Bepaal eenvoudig het juiste kleurmengsel en de gewenste EPDM-korrelgrootte, bijvoorbeeld grove korrels (1-4 mm) of fijne korrels (0,5 – 1,5 mm). Vraag ons naar de vereiste minimumhoeveelheden en combinatiemogelijkheden en uw wensen worden werkelijkheid.

stockz-sportvloer-100-epdm-multi-kleuren
stockz-sportvloer-epdm-kleurkorrels
Fijne korrels0,5 - 1,5mm
stockz-sportvloeren-epdm-kleurkorrel-blauw
Grove korrels1 - 4mm
Contact Us

You can send us a message here and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search